Οδοντιατρείο στο Βραχάτι Κορινθίας.

Όταν δημιουργείς έναν επαγγελματικό χώρο πρέπει να γνωρίζεις πώς να συνδυάζεις τις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης και τα σύγχρονα υλικά με το προσωπικό στίγμα του πελάτη σου, ο οποίος θέλει να είναι ο κυρίαρχος του χώρου που σου εμπιστεύεται.
Τώρα όταν φτιάχνεις ένα οδοντιατρείο υπάρχει ένας ακόμα «σκόπελος» που οφείλεις να ξεπεράσεις: Τον φόβο της οδοντιατρικής καρέκλας. Ο χώρος πρέπει να είναι φιλόξενος και την ίδια στιγμή να αποπνέει τη στιβαρότητα του ιατρείου. Παράλληλα στο επίκεντρο της δημιουργίας κάθε επαγγελματικού χώρου, είναι η εξασφάλιση της απόλυτης λειτουργικότητας, με γνώμονα τόσο τον επαγγελματία όσο και τον πελάτη. Είναι η γνώση, το μεράκι και η ιδιαιτερότητα στις κατασκευαστικές λεπτομέρειες που έφεραν ένα υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα στο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΒΑΣΙΛΗ Η. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ - ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
Το παραπάνω τρίπτυχο αποτελεί τη θεμελιώδη λίθο κάθε επιτυχημένης συνεργασίας. Στο χώρο πραγματοποιήθηκε Μελέτη Χωροταξίας + Διακόσμησης, καθώς και Μελέτη Φωτισμού. Με την προσωπική μου επίβλεψη σε όλες τις φάσεις της δημιουργίας και της κατασκευής, το έργο παραδόθηκε χωρίς καθυστερήσεις. Ο χώρος των 80 τ.μ. στον πρώτο όροφο ενός νεόδμητου συγκροτήματος γραφείων, στην Θ. Βασιλείου 44 στο Βραχάτι, γέμισε σταδιακά με μία ομάδα τεχνικών και το αποτέλεσμα σε λίγους μόνο μήνες ήταν ένας άρτιος, λειτουργικός και καλαίσθητος επαγγελματικός χώρος που, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη περιλάμβανε : Αίθουσα Αναμονής – Reception Γραμματέως, δύο ξεχωριστές αίθουσες για οδοντιατρικές καρέκλες και ξεχωριστό γραφείο ιατρού.