Λίγα λόγια για το γραφείο...

“Τα αρχιτεκτονικά υλικά δεν τελειώνουν με το ξύλο και το μπετόν αλλά προχωρούν και στο φως, και στον αέρα και προκαλούν τις αισθήσεις μας. Η λεπτομέρεια είναι το σημαντικότερο στοιχείο για την έκφραση της ταυτότητας. “Tadao Ando”

Το μελετητικό μας γραφείο εσωτερικής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, από το 1998 εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και τη κατασκευή μικρής και μεσαίας κλίμακας ιδιωτικών και επαγγελματικών έργων. Σκοπός μας είναι η δημιουργία καλαίσθητων συνόλων αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου την αρχιτεκτονική μελέτη και διακόσμηση επαγγελματικών χώρων και κατοικιών. Αρχή του γραφείου μας η δημιουργία εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, στοχεύοντας στη σωστή εφαρμογή της μελέτης από εξειδικευμένα συνεργεία. Μαζί με τον πελάτη βρίσκουμε τον σωστό εργονομικό σχεδιασμό και το στυλ διακόσμησης που ταιριάζει στον εκάστοτε χρήστη. Μέσα από την εμπειρία και τις γνώσεις μας, μπορούμε να δώσουμε τις καταλληλότερες λύσεις για τον χώρο σας.

Με τον σχεδιασμό μας από την αρχή μέχρι το τέλος, το έργο είτε προορίζεται για επαγγελματική είτε για προσωπική χρήση, θα αναδειχτεί σ’ ένα καλαίσθητο σύνολο που θα περιέχει τα στοιχεία της ταυτότητά σας. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, αναλαμβάνουν την υλοποίηση των εργασιών, στο μικρότερο χρονικό διάστημα που απαιτείται και με το καλύτερο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Νικόλαος Κολόκας, αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων