Υπηρεσίες

Με τη σχεδιαστική τεχνογνωσία και μια ανεξάντλητη ποικιλία ιδεών, καθώς και με τη βοήθεια τρισδιάστατης απεικόνισης και σχεδιασμού αντικειμένων, το γραφείο μας είναι σε θέση να υποστηρίξει ολοκληρωμένες λύσεις για έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας.
Το γραφείο μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την άμεση υλοποίηση ενός έργου, από την αρχή μέχρι το τέλος του.

Παρέχουμε:
- Αρχιτεκτονικό Σχέδιο εσωτερικών & εξωτερικών χώρων
- Μελέτες Διακόσμησης Νεόδμητων ή υπό Ανακαίνιση Χώρων
- Μελέτες Κατασκευών (π.χ. Ψευδοροφές)
- Επιλογή ή σχεδιασμό επίπλων, υφασμάτων, χρωμάτων
- Κοστολόγηση εργασιών
- Εύρεση Συνεργείων
- Επίβλεψη Εργασιών

Τρια Πακέτα για κάθε σας ανάγκη

Μόλις ολοκληρωθεί η κράτηση σας, θα παραλάβετε ένα email με λίστα του τι χρειαζόμαστε από μέρους σας για να ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό του χώρου σας. Κυρίως διαστάσεις και φωτογραφίες του χώρου καθώς και μερικές ερωτήσεις σχετικά με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Καθώς δεν γίνεται επίσκεψη στον χώρο σας από εμάς, όσο περισσότερες πληροφορίες μας στείλετε, τόσο το καλύτερο.
Στη συνέχεια θα βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία για ανταλλαγή ιδεών και απόψεων καθώς και αποστολή σχεδίων και προϊόντων. Η επικοινωνία γίνεται με τρόπο που αποφασίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Στο τέλος θα παραλάβετε μέσω mail 2-3 3D απεικονίσεις με το τελικό αποτέλεσμα της μελέτης.

Αυτό το service απευθύνεται σε όσους αναζητούν την κλασική διαδικασία εσωτερικής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης. Παρ’ όλα αυτά στο ‘κλασσικό’ προσπαθούμε να βάλουμε μια διαφορετική πινελιά μέσω της ιδιαίτερης προσέγγισης μας.

Πώς δουλεύει: Αρχικά κανονίζουμε ένα ραντεβού μιας ώρας στο γραφείο μας και στο οποίο θα αναλύσουμε τις ανάγκες του projects σας. Θα συζητήσουμε με λεπτομέρεια τι χρειάζεστε σχεδιαστικά και τεχνικά, ώστε να σας δώσουμε ενδεικτικούς χρόνους παράδοσης.
Στην συνέχεια, εφόσον αποφασίσετε να προχωρήσουμε σε συνεργασία, θα γίνει επίσκεψη στον χώρο που θέλετε να σχεδιάσετε, για να συζητήσουμε μια πρώτη ιδέα και να επιβεβαιώσουμε την προσφορά και τις σχεδιαστικές ανάγκες.

Η προσφορά μελέτης αρχιτεκτονικής και διακόσμησης ισχύει για ένα διαμέρισμα έως 100 τ.μ. νομού Κορινθίας.

Μέσω αυτής της υπηρεσίας μπορείτε να επιλέξετε αν χρειάζεστε την επίβλεψη των εργασιών και την επικοινωνία με τους τεχνικούς από εμάς (project managing). Το επιπλέον κόστος είναι ανάλογο της μελέτης που θα εκπονηθεί.

Αυτό συμπεριλαμβάνει: ένα moodboard, δηλαδή τον πίνακα των ιδεών και της ατμόσφαιρας, απεικόνιση του νέου χώρου (1-2 εικόνες ανάλογα τις ανάγκες κάθε χώρου), κάτοψη με τοποθέτηση επίπλων καθώς και πλήρη λίστα προϊόντων, με links όπου είναι εφικτό, που μπορείτε να αγοράσετε για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της μελέτης θα είμαστε σε επικοινωνία για οποιαδήποτε διευκρίνηση και να σας εξηγήσουμε λεπτομερώς τυχόν απορίες.
Η υλοποίηση του έργου θα γίνει με τη δική μας επίβλεψη και επικοινωνία με τα συνεργεία.

Η μελέτη περιλαμβάνει τα εξής:
Παρουσίαση δύο διαφορετικών προτάσεων σε κάτοψη κλίμακας 1:20 του χώρου.
Παρουσίαση διακοσμητικής πρότασης τυπικού δωματίου σε 3D σχέδιο (3 απόψεις).
Κατάλογος όλων των προτεινόμενων προϊόντων με φωτογραφικό υλικό, αναλυτικές διαστάσεις, υλικά.

Τα παρακάτω περιλαμβάνονται αναλυτικά στα σχέδια και στον κατάλογο προϊόντων:
Προτάσεις επίπλων τυπικού δωματίου (κρεβάτι, κεφαλάρι, κομοδίνα, ντουλάπα, τραπεζάκια, καρέκλες κ.λπ.).
Απαραίτητες θέσεις νέων φωτιστικών σωμάτων, προτάσεις φωτιστικών σωμάτων (κεντρικός φωτισμός, απλίκες, πλαφονιέρες).
Επενδύσεις τοίχων με διαφορετικά προτεινόμενα υλικά π.χ. πάνελ, ταπετσαρία, χρωματικές προτάσεις (κωδικοί χρωμάτων).
Σχεδιασμός χώρου λουτρού και προτάσεις πλακιδίων, ειδών υγιεινής, επίπλων λουτρού και μπαταριών.
Προτάσεις υφασμάτων, κουρτινών και υφασμάτων επιπλώσεων ταπετσαριών τοίχων.
Προτάσεις ζωγραφικών έργων.