Οδοντιατρική κλινική Αντώνη Παντόπουλου

Για το έργο αυτό απαιτήθηκε η πλήρης ανακαίνιση διαμερίσματος στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας και η ένωσή του με διπλανό μικρότερης έκτασης διαμέρισμα. Είναι σαφές ότι όταν ένας χώρος εμπίπτει στον τομέα της Υγείας, τότε το έργο αποκτά αυτόματα άλλη βαρύτητα. Εκτός του ικανοποιητικού αισθητικού αποτελέσματος θα έπρεπε να στοχεύσω στην εύρυθμη λειτουργία της κλινικής, αλλά και στην επίτευξη της αίσθησης εμπιστοσύνης τόσο από την πλευρά των ασθενών προς τον ιατρό όσο και του επαγγελματία προς τον χώρο του.

Η συνέπεια και η αξιοπιστία είναι έτσι κι αλλιώς δύο έννοιες που καθορίζουν σημαντικά τόσο το έργο μου όσο και την πορεία της ζωής μου εν γένει. Με συνέπεια λοιπόν ανέλαβα να ανακαινίσω πλήρως και να διαμορφώσω εξαρχής σε οδοντιατρική κλινική τον χώρο των 125 τ.μ. δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που κάλυψε όλους τους αρχικούς του στόχους.

Ο χώρος του μεγάλου διαμερίσματος που μεταμορφώθηκε στην οδοντιατρική κλινική μετά από απαίτηση του πελάτη και προσεχτικό δικό μου σχεδιασμό περιλαμβάνει: Reception Γραμματέως και ενιαία με αυτήν Αίθουσα αναμονής, 2 οδοντιατρικές αίθουσες, 1 εργαστήριο ιατρού, 1 γραφείο ιατρού, W.C. κοινού, 1 μικρή κουζίνα και Αίθριο Χώρο. Στον μικρότερο χώρο που ενώθηκε με την υπόλοιπη οδοντιατρική κλινική, δημιουργήθηκε ο χώρος του Παιδοδοντιατρικού Τμήματος όπου περιλαμβάνονται: 1 αίθουσα αναμονής για τα παιδιά και δύο αίθουσες του παιδοδοντιατρείου.