Κομμωτήριο Δημογέροντα στη Κόρινθο.

Κάθε χτένισμα πρέπει να εκφράζει τη προσωπικότητα του ατόμου γιατί κάθε προσωπικότητα είναι διαφορετική. Στο κομμωτήριο της Ιωάννας Δημογέροντα στη Κόρινθο δημιουργούν μοναδικά χτενίσματα και μοντέρνες κομμώσεις σε έναν φιλόξενο και ζεστό χώρο με πλήρως εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις ιδανικές για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη. Πλέον μετά τη πλήρη ανακαίνιση προστέθηκαν και υπηρεσίες αισθητικής που με πολύ μεράκι ανέλαβε η κόρη της ιδιοκτήτριας Φανή Σούκουλη.

Η διαδικασία για την ανακαίνιση του κομμωτηρίου ξεκίνησε από την μελέτη, ώστε η επιχείρηση να αναβαθμιστεί τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Γκρεμίζοντας μια μεσοτοιχία αυξήσαμε τον λειτουργικό χώρο προσθέτοντας έναν ακόμα χώρο εργασίας που φιλοξενεί υπηρεσίες αισθητικής, ενώ σε κεντρικό σημείο του καταστήματος σχεδιάσαμε τη reception που πλέον μαζί με το ταμείο, φιλοξενεί προϊόντα ομορφιάς.

Κατά την κατασκευή του έργου η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης είδε την μελέτη να γίνεται πραγματικότητα. Το γραφείο μας Nikos Kolokas architecture+design πιστό στο χρονοδιάγραμμα που εκπόνησε μετέτρεψε τις φωτορεαλιστικές εικόνες σε αληθινές φωτογραφίες. Έτσι, στην διακόσμηση του κομμωτηρίου η λευκότητα των συνθέσεων παραπέμπει στην καθαρότητα, δίνοντας έμφαση στις χρωματικές εναλλαγές των κομμώσεων. Οι γκρι μεταλλικές πινελιές δίνουν έμφαση στην σοβαρότητα και στον επαγγελματισμό της επιχείρησης. Η ζωτικότητα των χώρων ενισχύεται με τις ξύλινες επιφάνειες στο δάπεδο αλλά και στη κεντρική γωνία του καταστήματος, οι οποίες κάνουν των χώρο ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

Τα πάνελ led που επιλέξαμε για τον φωτισμό του κομμωτηρίου, δημιουργούν το κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον διαμορφώνοντας την ατμόσφαιρα, η οποία είναι τόσο ζεστή και ήρεμη όσο και φιλόξενη. Οι ειδικά τοποθετημένοι καθρέπτες επιτρέπουν τη συνεχή οπτική επαφή του ατόμου με όλο το χώρο σε όλη τη διάρκεια της περιποίησης των μαλλιών του.

Η ταυτότητα του νέου χώρου είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής συνεργασίας της ιδιοκτήτριας του κομμωτηρίου με το γραφείο μας, το οποίο με συνέπεια και μεράκι, σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας έκανε πραγματικότητα. Έτσι το τελικό αποτέλεσμα εμπνέει την οικειότητα χάρη στην οποία η πελάτισσα εκφράζεται ευκολότερα, δίνοντας στον κομμωτή ξεκάθαρη περιγραφή του επιθυμητού στυλ.