Ανακαίνιση διαμερίσματος στη Κόρινθο.

Το διαμέρισμα 1ου ορόφου σε μία πολυκατοικία του ‘70 στην Κόρινθο μεταμορφώθηκε σε ένα μοντέρνο και κομψό διαμέρισμα με όλες τις ανέσεις, με έξυπνες λύσεις και σε αρκετά χαμηλό κόστος.
Οι τρεις μικροί και περιορισμένοι χώροι (υπνοδωμάτιο, σαλόνι και κουζίνα) διαμορφώθηκαν σε ένα open space χώρο που φιλοξενεί υποδοχή, τραπεζαρία living room και κουζίνα all in one. Τα δύο υπνοδωμάτια και το λουτρό παρέμειναν στην αρχική τους θέση.
Στην είσοδο και στο χώρο της κουζίνας σχεδιάστηκαν διαχωριστικά από γυψοσανίδα ώστε να διαχωρίζουν τους χώρους χωρίς όμως να τους περιορίζουν.
Το δάπεδο καλύφθηκε με κεραμικό γκρι-καφέ πλακάκι δίνοντας έτσι ζεστασιά στο χώρο, ενώ η οροφή σχεδιάστηκε για να προσφέρει πολλαπλούς τρόπους φωτισμού είτε με κρυφές πηγές (ταινίες LED)  είτε με φωτιστικά.
Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν κινούνται σε γκρι και λευκές αποχρώσεις, με αποκορύφωμα τη λευκή λακαριστή κουζίνα.
Οι κουρτίνες σε μεταλλικές αποχρώσεις έδωσαν μία νότα διακριτικής πολυτέλειας, ενώ σαν βασικό στοιχείο της διακόσμησης χρησιμοποιήθηκε ταπετσαρία πίσω από τη τηλεόραση ενώ στη τραπεζαρία τοποθετήθηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία.
Στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού τοποθετήθηκε μια εντυπωσιακή φούξια ταπετσαρία πίσω από το κεφαλάρι για να δώσει το απαιτούμενο βάθος.
Στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας minimal αλλά και ταυτόχρονα ζεστός και φιλόξενος χώρος που να προβάλλονται τα στοιχεία του ζευγαριού χωρίς όμως να κυριαρχούν επιβλητικά.