Stone_18

- Επενδύσεις τοίχων από ξύλο.
Υπάρχουν ολοκληρωμένες συλλογές ξύλινων επενδύσεων τοίχων σε μια σειρά από διαφορετικά σχέδια: τα πάνελ από ξύλο δημιουργούν λείες ή τρισδιάστατες επιφάνειες, γεωμετρικές ή ρέουσες διακοσμήσεις που μπορούν να φωτιστούν με ταινία LED και να δημιουργήσουν σκηνογραφικές αποκρίσεις.
Οι ξύλινες επενδύσεις τοίχων προσφέρονται και με εφέ σκουριάς, τούβλου ή τσιμέντου.

Ξύλο, αλλά όχι μόνο. Με εξαιρετικά σύγχρονες οπτικές και αισθητικές επιδράσεις είναι τα panel από τσιμέντο ή τα επεξεργασμένα μεταλλικά πλακίδια που μπορούν να τοποθετηθούν δημιουργικά στους τοίχους, γεμίζοντας κάθε δωμάτιο “φτιάχνοντας” ζεστή ατμόσφαιρα.
Κατάλληλο για κάθε δωμάτιο, τα panel γίνονται το επίκεντρο, είτε στο σπίτι, είτε σε επαγγελματικούς χώρους.

Για να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο σκηνογραφικό εσωτερικό, το ξύλο χρησιμοποιείται εκτενώς για επενδύσεις τοίχων και μοντέρνα δάπεδα. Σε όλες τις προσεγγίσεις τοποθέτησης, στην πραγματικότητα, είναι ένα υλικό που μπορεί να υιοθετηθεί σχεδόν σε κάθε δωμάτιο, από το καθιστικό έως το υπνοδωμάτιο, για το “χαλαρωτικό” του αποτέλεσμα. Εάν χρησιμοποιείται στο μπάνιο ή στην κουζίνα, είναι σημαντικό τα συγκεκριμένα προϊόντα να χρησιμοποιούνται για να το στεγανοποιούν και να εξασφαλίζουν υγροπροστασία.

- Δάπεδα από ξύλο και PVC.
Τα δάπεδα από φυσικό ξύλο είναι απαραίτητα στη σύγχρονη επίπλωση. Χρησιμοποιείται σε κάθε στυλ, από μοντέρνα έως κλασική και πάντα εκτιμάται για τη ζεστασιά και την αισθητική του. Στην αγορά υπάρχουν ακόμα δάπεδα από ανακυκλωμένο ξύλο, μια νέα ιδέα για παρκέ. Φιλικό προς το περιβάλλον και με ισχυρό αντίκτυπο, τα δάπεδα αυτά διατίθενται σε μια σειρά τύπων και φινιρίσματος. Από σανίδες μέχρι γεωμετρικά κεραμίδια σε φυσικά λουστραρισμένα τελειώματα.
Μια εναλλακτική λύση για το ξύλο είναι το PVC δάπεδο. Τα δάπεδα από PVC είναι ιδανικά για το σπίτι, επειδή μπορούν να καλύψουν τα προϋπάρχοντα δάπεδα χωρίς την ανάγκη κατεδάφισης, προσφέροντας έτσι σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και κόστους ανακαίνισης. Αυτό το θερμοπλαστικό υλικό είναι όμορφο, διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και, χάρη στα ηλεκτρονικά γραφικά, μιμείται τέλεια υλικά όπως πέτρα και ξύλο.Είναι εύκολο στον καθαρισμό, ανθεκτικό στο νερό, στη φθορά και τη μούχλα, ενώ προσφέρει πολύ καλό επίπεδο ηχομόνωσης.