Stone_18

Ο Υφυπουργός ανάπτυξης και επενδύσεων κ. Τσακίρης υπέγραψε την απόφαση για την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων  65 συνολικά στην Ελλάδα Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου δαπάνης 11.256.041 ευρώ.
Στην Κορινθία πρόκειται να υλοποιηθούν Ανοικτά Εμπορικά Κέντρα στην Κόρινθο και στο Λουτράκι συνολικής δαπάνης 1.459.865,15 ευρώ και 1.748.600,00 ευρώ αντίστοιχα.
Το έργο που θα πραγματοποιηθεί στοχεύει στην αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου των πόλεων και συμβάλλει στην ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων που βρίσκονται εντός της περιοχής παρέμβασης.
Για την υλοποίησή του, σχεδιάζονται δράσεις: αστικής ανάπλασης, αναβάθμισης του δημόσιου χώρου, ανάπτυξης νέων τεχνολογιών και δημιουργίας ολοκληρωμένου marketing plan με σκοπό να αναδειχθεί η ταυτότητα της εμπορικής περιοχής με  «έξυπνες» παρεμβάσεις και πολιτικές που καθιστούν την πόλη πιο ελκυστική».

Στο γραφείο μας μπορούμε να αναπτύξουμε μια σειρά από προτάσεις και εναλλακτικές λύσεις, αναβαθμίζοντας την εικόνα της επιχείρησής σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις και απαιτήσεις σας. Καταγράφοντας τις διαστάσεις και τις ιδιαιτερότητες του χώρου ακολουθεί η στατική, λειτουργική και τέλος αισθητική προσέγγιση για την ανάδειξη του στυλ που σας ταιριάζει. Στη βέλτιστη ανάδειξη του καταστήματός σας συμβάλλει η χωροθέτηση, ο φωτισμός του καταστήματος, τα χρώματα και κυρίως η σύνθεση της βιτρίνας. Μέσα από τη συνεχή ενημέρωση για τις σύγχρονες τάσεις και την τριβή της ομάδας μας με το αντικείμενο του Interior Design μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τον χώρο που ονειρεύεστε.

Για την κατανόηση των προτάσεων μας, γίνεται μια παρουσίαση σχεδίων και τρισδιάστατων μοντέλων, στα οποία γίνονται και οι ανάλογες τροποποιήσεις κατά τη διάρκεια της συζήτησης. Όταν οριστικοποιηθεί ο σχεδιασμός και ύστερα από επικοινωνία με τα συνεργεία μας, συντάσσεται μια τεχνική έκθεση, όπου περιγράφονται αναλυτικά οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν , τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν και το συνολικό κόστος της ανακαίνισης.

Μην αφήσετε την ευκαιρία που σας δίνετε μέσα από την αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου της πόλη σας, αλλάξτε την εικόνα και μεγιστοποιήστε τα κέρδη της επιχείρησής σας!