Stone_18

Η συνεργασία με έναν αρχιτέκτονα – διακοσμητή εσωτερικών χώρων είναι μια έξυπνη απόφαση εάν θέλετε να επενδύσετε ένα καλό χρηματικό ποσό στο σπίτι σας και αποβλέπετε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η συνεργασία με έναν επαγγελματία του χώρου της εσωτερικής διακόσμησης είναι απαραίτητη είτε δεν έχετε ιδέα για το πού ή πώς να αρχίσετε να διακοσμείτε το σπίτι σας, είτε έχετε μια ιδέα, αλλά χρειάζεστε βοήθεια για να δημιουργήσετε τη σωστή σύνθεση, ή απλά δεν έχετε το χρόνο να διαμορφώσετε το στυλ και τις επιθυμίες σας λόγω φόρτου εργασίας.
Η συνεργασία με έναν εσωτερικό διακοσμητή είναι μια σοφή και λογική επιλογή όχι μόνο για τους πλούσιους και διάσημους ή εκείνους που διαθέτουν χρήμα χωρίς αισθητική. Στην πραγματικότητα σας βοηθούν να μη σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα και επιπλέον να εξασφαλίσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

• Εξοικονομήστε χρήματα.
Μπορεί να ακούγεται περίεργο το γεγονός ότι η πρόσληψη κάποιου για να διακοσμήσετε το σπίτι σας θα σας εξοικονομήσει χρήματα από τη στιγμή που έχετε την πρόσθετη αμοιβή του σχεδιαστή, ωστόσο πρέπει να γνωρίζετε ότι η πρόσληψη ενός σχεδιαστή εσωτερικών χώρων σας βοηθάει να αποφύγετε δαπανηρά λάθη και κατασκευαστικές αστοχίες κατά την εκτέλεση του έργου.
• Επαγγελματική αξιολόγηση.
Ένας σχεδιαστής μπορεί να σας δώσει μια επαγγελματική εκτίμηση της κατάστασης, που θα οδηγήσει σε ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο δράσης. Η σειρά των πραγμάτων σε ένα πλάνο  σχεδιασμού είναι το κλειδί για τον προσδιορισμό του τι μπορεί να επανασχεδιαστεί και τι ν’ αλλάξει εκ βάθρων. Αυτό ναι μεν μπορεί να επηρεάσει τον προϋπολογισμό αλλά θα σας βοηθήσει να τον ξοδέψετε πιο αποτελεσματικά.
• Προϋπολογισμός και προγραμματισμός.
Ένας σχεδιαστής μπορεί να σας περιορίσει τον προϋπολογισμό και να σας εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια. Ένας επαγγελματίας σχεδιαστής ξέρει πού να απευθυνθεί για όλα όσα σχετίζονται με το σπίτι σας και να σας κατευθύνει σωστά, έχοντας πολύ καλή γνώση της αγοράς.
• Σύνδεση
Ένας σχεδιαστής εσωτερικών χώρων είναι σε θέση να χτίσει μια ισχυρή γέφυρα ανάμεσα σε εσάς και τα συνεργεία εκτέλεσης της μελέτης εσωτερικής διαρρύθμισης. Επίσης, οι σχεδιαστές είναι εκπαιδευμένοι να σκέφτονται out off box όπως λέμε. Είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι οι ανάγκες φωτισμού και επίπλωσης αντιμετωπίζονται πριν από την κατασκευή, έχοντας τα περιθώρια να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες.
• Επαφές.
Οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων έχουν πολλές επαφές με τη βιομηχανία οικιακής βελτίωσης. Ακόμα μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο εντοπίζοντας το καταλληλότερο κάθε φορά συνεργείο σύμφωνα με τις ανάγκες της μελέτης εσωτερικής διαρρύθμισης.
• Ένα εκπαιδευμένο μάτι.
Ένας σχεδιαστής είναι επαγγελματίας με εκπαιδευμένο μάτι που μπορεί να σας πει αυτόματα αν υπάρχει κάτι λάθος ή σωστό σε ένα χώρο. Η κατοχή αυτής της γνώσης αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα κατά τη λήψη αποφάσεων που έχουν να κάνουν με την αισθητική του χώρου. Είναι το αποτέλεσμα πολυετούς εμπειρίας και βαθιάς γνώσης του design και της εσωτερικής αρχιτεκτονικής.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι μια δεξιότητα και μια τέχνη που ενισχύει την ποιότητα της ζωής σας. Η συνεργασία με έναν αρχιτέκτονα – διακοσμητή αυξάνει το επίπεδο αυτής της εμπειρίας και κάνει το σπίτι σας μοναδικό σύμφωνα με την αισθητική και τον χαρακτήρα σας. Η όλο και αυξανόμενη ανάγκη για τη διαμόρφωση ενός εσωτερικού χώρου σύμφωνα με τις δικές μας ανάγκες και όχι με αυτές που επιβάλουν τα M.M.E., κάνουν τη συνεργασία με έναν αρχιτέκτονα – διακοσμητή απαραίτητη και αναγκαία συνθήκη!
Το σπίτι μας είναι ο καθρέπτης της ψυχής μας, είναι μια οπτική ιστορία συναισθημάτων και θέλουμε να την ‘ακούμε’ κάθε μέρα για να παίρνουμε δύναμη και αισιοδοξία!!