Stone_18

Είναι αναγκαίο μια σημαντική ανακαίνιση στο ξενοδοχείο σας, όχι μόνο γιατί θα αλλάξει η διάθεση των πελατών σας αλλά γιατί μία ανακαίνιση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα εργαλείο προώθησης της επιχείρησής σας. Στο γραφείο μας σχεδιάζουμε μαζί την νέα ταυτότητα του ξενοδοχείου σας, με στόχο ένα άνετο και φιλόξενο περιβάλλον, προσελκύοντας νέους πελάτες και αυξάνοντας τα κέρδη της επιχείρησή σας. Ένα νέο πρόγραμμα που ήδη τρέχει, θα δώσει τα εφόδια για να πραγματοποιηθούν οι επιχειρηματικές ιδέες σας.
Στόχος του νέου προγράμματος είναι η ενίσχυση της υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων για τη δημιουργία νέας τουριστικής επιχείρησης από ΜΜΕ σε συγκεκριμένους τομείς τουριστικής δραστηριότητας του Ν.4276/2014 και στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού (Αθλητικός, Θαλάσσιος Τουρισμός και Τουρισμός Υπαίθρου). Ο επιχορηγούμενος προϋπολογισμός θα είναι από 25.000,00 € έως 400.000,00 € και το ποσοστό επιδότησης θα φτάνει έως 50%.
Δικαιούχοι του νέου προγράμματος θα είναι πολύ Μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, που θα δραστηριοποιηθούν στον τομέα του τουρισμού και θα διαθέτουν επιλέξιμο ΚΑΔ επένδυσης μέχρι και την 1η εκταμίευση της επιχορήγησης.

Ενδεικτικές επιδοτούμενες δαπάνες είναι:
Κτιριακές δαπάνες, Δαπάνες Διαμόρφωσης Περιβάλλοντος Χώρου, Μηχανήματα -Εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις & Εξοπλισμός προστασίας περιβάλλοντος & εξοικονόμησης ενέργειας και ύδατος, Πιστοποίηση Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας, Προβολή – Προώθηση, Δαπάνες τεχνικών μελετών μηχανικού, φοροτεχνικού και νομικού συμβούλου, Λογισμικά, Μεταφορικά μέσα, Αμοιβές Συμβούλων