Stone_18

Η μελέτη αρχιτεκτονικής και διακόσμησης εξωτερικών  χώρων περιλαμβάνει τα παρακάτω σχέδια:

- Κατόψεις
- Τρισδιάστατη απεικόνιση
- Όψεις
- Κατόψεις επένδυσης δαπέδων
- Σχέδια ειδικών κατασκευών και δομικών στοιχείων
- Σχέδιο φύτευσης
- Μελέτη  φωτισμού

H Μελέτη του έργου εκπονείται αρχικά με την ανάπτυξη Ιδεών, ώστε να προσδιορίσουμε όλες τις αρχιτεκτονικές λύσεις και εφαρμογές που εκπληρώνουν τους αντικειμενικούς σκοπούς του έργου. Σ’ αυτή τη φάση γίνεται η παρουσίαση των αρχικών μελετητικών προτάσεων και συζήτηση σε θέματα όπως οι προδιαγραφές του χώρου, τα είδη των δομικών υλικών, εξοπλισμού και δεντροφύτευσης που θα χρησιμοποιηθούν. Στη δεύτερη φάση του έργου γίνεται ο σχεδιασμός των κατόψεων, που θα αποτυπώνουν όλες τις υπαίθριες κατασκευές και τις περιοχές πρασίνου καθώς και τις προτάσεις  διαμόρφωσης και  εξοπλισμού.
Στην επόμενη συνάντηση με τον πελάτη γίνεται η παρουσίαση της κάτοψης, αναλυτική συζήτηση για τις προτάσεις μας, τις λύσεις που προτείνουμε και την οριστικοποίηση όλων των λεπτομερειών του έργου.

Τέλος παραδίδουμε την οριστική μελέτη με τη διαρρύθμιση εξωτερικού χώρου που περιλαμβάνει την χωροθέτηση και διάταξη όλων των δομικών και ειδικών κατασκευών, επίπλων και άλλων στοιχείων εξοπλισμού εξωτερικών χώρων μαζί με τη μελέτη φύτευσης (διάταξη και επιλογή τύπων πρασίνου) και τη μελέτη φωτισμού.
Στην οριστική μελέτη παραδίδονται όλες οι προδιαγραφές υλικών και εξοπλισμού καθώς και το 3d reder για να δείτε σε φωτογραφία το τελικό αποτέλεσμα της μελέτης.