Stone_18

Το κλειδί για μέγιστη απόδοση των εργαζομένων και αύξηση της πελατείας, στο χώρο εργασίας είναι η εργονομία, η άνεση και η υψηλή αισθητική του εσωτερικού χώρου!

Έχετε άραγε αναρωτηθεί πόσο επηρεάζει ο εσωτερικός χώρος με την διαμόρφωση και την αισθητική του, τον εργαζόμενο και την καθημερινή του απόδοση; Φανταστείτε έναν εργαζόμενο ο οποίος λόγω έλλειψης θέρμανσης κρυώνει, σε ένα γραφείο χωρίς τους κατάλληλους αποθηκευτικούς χώρους, να προσπαθεί να εξυπηρετήσει έναν πελάτη. Κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της ανάγκες και κάθε επιχειρηματίας τις δικές του προτιμήσεις. Μια σωστή μελέτη εσωτερικής διαρρύθμισης και διακόσμησης, εξατομικεύοντας τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης, ενισχύει την επιχειρηματικότητα και την διάθεση του εργαζόμενου με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας.

Η λειτουργικότητα είναι ο πρώτιστος στόχος ώστε όλα να κυλούν ομαλά, χωρίς άσκοπη σπατάλη χρόνου, νεύρα και εντάσεις. Η βέλτιστη διαρρύθμιση επιτρέπει την εκμετάλλευση όλου του εμβαδού του ακινήτου προς όφελος της επιχείρησης ενώ παράλληλα διευκολύνει την ροή της καθημερινής κίνησης των ατόμων. Ο εργονομικός σχεδιασμός των επίπλων και του εξοπλισμού βοηθάει στην ορθή οργάνωση των χώρων εργασίας και ενισχύει τις συνδιαλλαγές των ατόμων είτε των εργαζομένων μεταξύ τους, είτε των εργαζομένων με τους πελάτες.

Επόμενος στόχος, ο οποίος είναι άμεσα συνδεδεμένος με την λειτουργικότητα, είναι η άνεση. Η ορθή εγκατάσταση ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών συστημάτων και εξοπλισμού θέρμανσης – ψύξης – αερισμού δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την φιλοξενία των ατόμων. Ο φωτισμός φυσικά παίζει καθοριστικό ρόλο στην οπτική άνεση και στην ανάδειξη της αισθητικής του χώρου.

Το γραφείο μας με έμπνευση και συνέπεια στην μορφή και στην λειτουργικότητα, υιοθετεί παγκόσμια πρότυπα και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές για να δημιουργεί εσωτερικούς επαγγελματικούς χώρους αντάξιους των προσδοκιών κάθε επιχειρηματία.