Stone_18

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στις ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, από την αρχική μελέτη εσωτερικής διαρρύθμισης και διακόσμησης, μέχρι την αποπεράτωση του έργου. Στην Nikos Kolokas architecture+design, αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες ανακαίνισης που αφορούν την διαρρύθμιση - διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Η ομάδα του γραφείου και το έμπειρο εργατοτεχνικό προσωπικό, εξασφαλίζουν τις βέλτιστες επιλογές για την ολοκλήρωση κάθε έργου.

Κατοικίες.
Είμαστε σε θέση να ανακαινίσουμε τη δική σας κατοικία, μετατρέποντας τις επιθυμίες σας σε λειτουργικούς χώρους. Η ανακαίνιση και διακόσμηση κατοικίας παραμένει πάντα μια ξεχωριστή δημιουργική εμπειρία που στόχο έχει την βελτίωση της ποιότητας ζωής σας.

Επαγγελματικοί Χώροι.
Αναλαμβάνουμε την κατασκευή κάθε είδους επαγγελματικού χώρου με στόχο την δυνατότητα έκφρασης του εκάστοτε χρήστη. Με βασικά κριτήρια τη λειτουργικότητα, την παραγωγικότητα και την εργονομία, κατασκευάζουμε επαγγελματικούς χώρους, χώρους εστίασης και ξενοδοχειακές μονάδες, που προάγουν τις αξίες και τους στόχους της επιχείρησής σας. Η ενδελεχής μελέτη σε συνδυασμό με τη συνέπεια που μας διακρίνει και την τήρηση υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την κατασκευή των χώρων, που θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για τις επαγγελματικές σας επιτυχίες.

Γιατί να μας επιλέξετε.
- Σας εγγυόμαστε την παράδοση του έργου με προσυμφωνημένο το κόστος ανακαίνισης.
- Η παράδοση του έργου γίνεται σε συγκεκριμένο χρόνο, με τήρηση αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων.
- Αναλαμβάνουμε όλο το εύρος των εργασιών από την αρχιτεκτονική ιδέα έως την αποπεράτωση.
- Είμαστε σε θέση να παραδώσουμε σε οποιαδήποτε φάση της κατασκευής και αν αναλάβουμε.
- Η επίβλεψη των εργασιών γίνεται καθημερινά, διασφαλίζοντας τις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές για τις οποίες δεσμευόμαστε.
- Χρησιμοποιούμε ασφαλή και οικολογικά υλικά με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.