Stone_18

Αν θέλετε να αναβαθμίσετε την οικία σας και παράλληλα να ανεβάσετε τη διάθεσή σας, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από την ανακαίνιση του σπιτιού σας.

Ακόμα και οι μεμονωμένες επιλογές για ανακαίνιση κουζίνας ή ανακαίνιση μπάνιου είναι χρήσιμες και αποτελεσματικές, όταν τα χρήματα που έχετε να διαθέσετε για ανακαίνιση είναι περιορισμένα.

Ουσιαστικά με την ολική ανακαίνιση του σπιτιού μας, αν γίνει σωστά και από ειδικούς, ισοδυναμεί με την αγορά νέου και μάλιστα δημιουργώντας το αποτέλεσμα που ταιριάζει απόλυτα με το χαρακτήρα μας .

Ακόμα πρέπει να γνωρίζετε, πως μια ανακαίνιση που θα γίνει μετά από σωστή και υπεύθυνη μελέτη και θα υλοποιηθεί από έμπειρους τεχνίτες, θα δημιουργήσει επιπλέον χώρους στο σπίτι σας, καλύπτοντας πληρέστερα τις ανάγκες σας.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε ορισμένες από αυτές, εκτός από αυτές που περιλαμβάνονται στην ανακαίνιση μπάνιου και την ανακαίνιση κουζίνας:

- Αφαίρεση και αποξήλωση παλιών επίπλων, ντουλαπών, πορτών (εσωτερικές και εξωτερικές), σωληνώσεων κ.λ.π.)
- Αποξήλωση των παλιών σωληνώσεων και αντικατάσταση με νέους, τόσο για ύδρευση όσο και για αποχέτευση
- Αποκομιδή των μπαζών που θα προκύψουν από τις παραπάνω δραστηριότητες
- Διάφορα μερεμέτια όπου χρειάζεται
- Αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου ή PVC
- Αλλαγή των εσωτερικών πορτών ανάλογα με τα γούστα σας
- Προσθήκη νέων ντουλαπών σύμφωνα με τις επιθυμίες σας
- Αλλαγή της εξωτερικής πόρτας (συνιστούμε πόρτα ασφαλείας)
- Αντικατάσταση παλιών θερμαντικών σωμάτων και προσθήκη νέων αν και όπου απαιτείται
- Θερμομόνωση του σπιτιού με εξωτερική θερμομόνωση ή και μόνωση ταράτσας
- Πλήρης χρωματισμός του σπιτιού εσωτερικά και εξωτερικά
- Προαιρετική αλλαγή δαπέδων με νέα σε κάθε τύπο που θα επιλέξετε

Καλέστε μας στο 27410 28524 ή στείλτε μας τα στοιχεία σας στο email: .(JavaScript must be enabled to view this email address), για να συζητήσουμε τη δική σας εξειδικευμένη περίπτωση χωρίς καμία δέσμευση από μέρους σας.
Να είστε σίγουροι πως στο γραφείο μας εσωτερικής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης θα βρείτε μοναδικές προτάσεις, φοβερή ποιότητα και τιμές που δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε.