Stone_18

Η υγεία είναι ένα κοινωνικό αγαθό που πρέπει να παρέχεται τόσο καθολικά στο κοινωνικό σύνολο, όσο και µε την προσήκουσα ποιότητα έτσι ώστε τα αποτελέσματά της να είναι τα επιθυμητά και αναγκαία για τους πολίτες. Η ποιότητα, γενικά στην παραγωγή αγαθών και παροχή υπηρεσιών, ορίζεται ως µία δυναμική κατάσταση η οποία συνδέεται µε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τους ανθρώπους, τις διαδικασίες και το περιβάλλον και η οποία ανταποκρίνεται ή ξεπερνά τις προσδοκίες του πελάτη (Παπανικολάου, 2007).

Η ανακαίνιση ενός ιατρείου είναι μια ευκαιρία να επιλύσει τις λειτουργικές του ανάγκες και να τονώσει το επαγγελματικό προφίλ του ιατρού. Ο επαναπροσδιορισμός των υπηρεσιών σε έναν καλαίσθητο χώρο είναι απαραίτητος την σημερινή εποχή, καθώς η φύση του ανθρώπου έχει γίνει πιο απαιτητική και ο ανταγωνισμός έχει διογκωθεί.
Ο εκσυγχρονισμός του ιατρείου καθιστά σαφές ότι ο γιατρός διαθέτει όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε με την κατάλληλη εξέταση να βγάλει έγκυρο πόρισμα και να καθοδηγήσει σωστά τον ασθενή.
Η καλαισθησία, η ταυτότητα και το ύφος μεταδίδει στον ασθενή το μήνυμα ότι ο γιατρός νοιάζεται για τον χώρο του, άρα θα νοιαστεί και για αυτόν.
Η προσοχή στην λεπτομέρεια και η καθαρότητα της ατμόσφαιρας εμπνέει την εμπιστοσύνη για τις ιατρικές γνώσεις και τις συνθήκες υγιεινής του ιατρείου.
Η εργονομική διάταξη των επίπλων και του εξοπλισμού, η δυνατότητα τακτοποίησης με τάξη όλων των εργαλείων στις κατάλληλες θέσεις με εύκολη πρόσβαση για χρήση βοηθάει στην γρήγορη και καλύτερη εξυπηρέτηση.
Ο σωστός φωτισμός δεν είναι πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα, τόσο κοινωνική όσο και οικονομική. Συμβάλλει στην άνετη αναμονή, στο αίσθημα ασφάλειας, στην φιλική και άνετη ατμόσφαιρα. Ο κατάλληλος φωτισμός ολοκληρώνει ένα επιτυχημένο διακοσμητικό αποτέλεσμα σε ένα ιατρείο.

Στο γραφείο μας εσωτερικής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, θα εκπονήσουμε τη καταλληλότερη μελέτη για την ανακαίνιση του ιατρείου σας λαμβάνοντας υπόψη μας όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του χαρακτήρα σας. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα χωρίς άγχος και πίεση για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Βασική πρόθεση του σχεδιασμού εσωτερικού χώρου είναι η αίσθηση καθαριότητας μεταβιβάζοντας στον ασθενή ηρεμία και χαλάρωση στο χρόνο αναμονής.
Το επιθυμητό αποτέλεσμα θα γίνει η δύναμη με την οποία θα προσελκύσετε νέους ασθενείς και θα τους παρέχετε τις υπηρεσίες σας όπως ακριβώς τους αρμόζει, με ασφάλεια, σιγουριά και σεβασμό απέναντί τους.